10 Ağustos 2008

Bu VATAN Bölünmez...

..bu böyle biline...
Patlama'dan 2 hafta sonra Güngören'den bir kare. Bu cadde Kınalı Caddesi. O patlamada ismi bol bol telafuz edilen cadde. Bayrağın biraz ilerisinde bu cadde'yi kesercesine yer alan Menderes Caddesi/Çıkmazı da tam patlamaların olduğu yer. Halk bayraklarıyla donatmış ilçeyi. Hala polisler var ilçenin dört bir yanında. Hala bazı balkonlar o günkü patlamalardan sonra ki haliyle duruyor, bazı karartılar var binalarda. Bazıları yıkık dökük.

Önemli olan terörist'lere karşı, biz buradayız, siz ne yaparsanız yapın bizim normal yaşantımızı değiştiremezsiniz mesajını vermekti. Güngören halkı bunu yaptı. Patlama'dan 2 hafta sonra, patlamanın olduğu yer, patlamanın olduğu saatlerde yine cıvıl cıvıl'dı. Terör canlar alabilir, terör canımızı yakabilir, ancak terör bizi bütünlüğümüzden vazgeçiremez, hayatımıza yön veremez. Verilebilecek en güzel mesajı halk vermiş Güngören'de. Yaşanılanlara rağmen hayat devam ediyor, Türkiye Cumhuriyeti yaşamaya devam ediyor.

Allah tekrar o hain saldırıda vefat eden vatandaşlarımızın ruhlarını şad eylesin, hala hastanede fiziksel tedavi gören, saldırıdan sonra psikolojik sorunlar yaşayan vatandaşlarımıza da yardım etsin,güç kuvvet,sabır versin. Amin.

Hiç yorum yok: