22 Mayıs 2008

Teşekkür

Bu resmi koyarak yazmisim Ekim 2007'de basketbol takimimizla ilgili yazimi burada. 13 Ekim gunu oynanan Telekom maciyla Ankara'da baslayan sezonu, 21 Mayis 2008'de yine Ankara'da oynanan bir Telekom maciyla kapatacagimizi soyleseler belki de "hadi oradan" derdik. Ancak bu dedigim gerceklesti.

Yaklasik 7 ayda oynanan toplam 3o lig + 6 play-off macinin 27'sini kazandik ancak sezona yari finalde veda ettik. Avrupa'da 17 macta 14 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldik, ceyrek finalde veda ettik. Turkiye Kupasi ceyrek finalinde buyuk sanssizlikla Efes Pilsen'e elendik. Rakamlara bakarsaniz mukemmel denilebilecek bir sezonu, kupasiz kapattik. Belki de tarihimizin en iyi kadrolarindan birini yeterince iyi degerlendiremedik.
Yine de benim dusuncem bu kadroyu olusturan teknik ekibe ve oyuncularimiza bir tesekkur borclu oldugumuz yonunde. Bugun bir coguna kizsam da, bir cogundan ozellikle son donem icin yeterli verimi alamadigimizi dusunsem de, onlar tesekkuru hakediyor...

Hepinize tesekkurler beyler, sezon boyu didindiniz, ugrastiniz ama olmadi. Caniniz sagolsun...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

bu resimde kaya peker yok. keşke onun da karede olduğu bir fotoğraf seçseydiniz. sırf telekom serisinde kötü oynadı diye böyle ufak hesaplar peşinde koşmasaydınız.

Misterio dedi ki...

Keşke isimsiz kişiler de bu kadar önyargılı, alıngan olmasalar. Kırk yıl düşünsem ufak hesap yaptın hain köfte diyesim gelmez şu postun altına.

Neyse, Allah'ın sopası yok, benim iş bilmez yönetimime en iyi cevap oldu bu. Keşke olmasaydı ama sahip çıkmadıkları El Amin dağıttı bizi, suratlarına tokat çarpar gibi. Hiç almadılar ama keşke bu sefer ders alsalar.

Son paragrafımı polemiklerden arındırıyorum ve teknik ekiple oyuncularımıza bir teşekkür de ben ediyorum, daha iyisini hakediyorlar..