5 Şubat 2008

Almanya’da yangın: 9 Türk öldü

Ludwigshafen’de Türklere ait bir binada çıkan yangında ilk belirlemelere göre 5’i çocuk 9 kişi öldü, polis ve itfaiye erleri dahil 60 kişi yaralandı.

Birinci katta oturan ev sahibi Zeki Karakaplan’ın torunları olan Bedriye Kaplı (8) ve kuzeni Aylin Kaplı (9) olayı şöyle anlatıyorlar:
"Annem bizi dedemizi doğum gününe davet etmemiz ve karnaval nedeniyle biraz da eğlenmemiz için dedemin evine yolladı. Biz dedemi doğum gününe çağırdık. Sonra aşağı inerken, tam kapıda elinde çakmak, çıra ve kağıtlar olan bir adam vardı. Almandı. Biz bunun üzerine kapıyı kapattık. Daha sonra yeniden dışarı çıkmak isterken, adam ayağını kapıya koydu. İçeri girdi."

***
Eger bu haber dogruysa, eger bu kundaklamayi o mahlukat yaptiysa,Allah onun da belasini versin,onun gibi dusunenlerin de. Nasil bir insanliktir,nasil bir serefsizliktir bu...
Iki yakaniz ne bu dunyada,ne ahirette bir araya gelmesin serefsizler...

Allah olen vatandaslarimiza rahmet eylesin,yakinlarina sabir versin.

4 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Allah rahmet eylesin. Resmen bir faciaydı. O bebeğin binadan aşağı bırakılma esnası resmen insanın delirmesine sebep olur..

Detharmonic dedi ki...

Geride kalanlara sabır diyelim. Bakalım 1-2 gün içerisinde oraya gidecek olan RTE bir aksiyon alacak mı?

Unknown dedi ki...

öncelikle Allah rahmet eylesin, yaralılara da acil şifalar.

ilk bu haberi dün aldığımda anında kundaklama aklıma geldi. eğer gerçekten de öyleyse o şahıs yakalanır, ama işte "insan hakları" ya idam yasak. koyayım ben böyle kurallara kaidelere yasalara. insan hakkıymış. o adamın önce cinsel organını yakacaksın acı çeksin, sonra bölge bölge yakarak ölümünü bekleyeceksin. (kundaklama doğru değilse bile, avrupa da Türklere yapılanlar ortada)

Ömer dedi ki...

Ah bunu yapani bir elime verseler,ah bir verseler...Yemin ediyorum lime lime ederim serefsizi..

Baska bir ev daha yanmis,Almanlarin gotleri baslari oynamaya basladi..