6 Mart 2008

Başlıyoruz...


Belki sadece 1 kez, belki 3 , belki 5-10 kez. Bilemiyorum valla ne kadar surer arkadasla birbirimizi gaza getirmemiz. Denemekte fayda var tabii. Gerci haftada uc gun planliyoruz dedik, daha gitmeden Carsamba gunu gitme planini cevirdik Persembe yaptik. Biraz da bu degisikliklerden dolayi umutsuzum. Neyse,hayirlisi olsun ne diyim..
*
Not: Ulan bench-press resmi arayalim dedik, direkt bir kismi pembe olan bir alet cikti. Fazla kasamayacagim gecenin bu vakti, kalsin ne yapayim..

3 yorum:

efecantekin dedi ki...

maksimum 1 ay hatta 3 hafta diyorum, devamlılık süresi için =))
ne azimli insanlar gördü bu çocuk, daha ay dolmadan hepsi pes etti.
kolay gele..

Roy Keane dedi ki...

abeyy yorma kendini bu işlerle. bisikletini kiraladığın gibi Montreal'in şu koca nehrinin kıyısındaki yürüyüş yolu bisiklet yolu artık adı neyse onu dene=) Valla muhteşem bir yol. Gökçekspor'a yap diyeceğim demesine de nehri kurutur be abi.

Abeey gel sen bizim bağ evine. Mis gibi köy havası... 45 derece ağaç diplerinin otlarını yol, biraz toprağı belle, yok diyorsan kovayla şirin mi şirin fidanları sula, akşam da rakı mangal. Kolların balyoz gibi olmazsa ben de bu işten anlamıyorum abeeey. Hem düşünsene bu fiiiitnııs sentıırlar neden koy yerinde olmaz değil mi ama=)

Yarın ben de yürüyüşe,mekiğe, barfikse ve ağırlık çalışmaya başlayacağım. hooom meeyd olanından.. Fitnıııs sentııra sigarayla girilmiyor ne yapayım

Ömer dedi ki...

vallahi basladik efe saka maka. pazar icin de sozlestik, hakkimizda hayirlisi artik :)
*
berk,koy'u kim kaybetmis de ben bulayim olm. benim koyum bile yok :) kayseri'ye gelebilirim,dediklerinde kulagha hos geliyor. yalniz mangal'in yaninda kola alayim,raki bozar beni :) sen de bir an evvel sigarayi birak derim,cigerlerine yazik.