2 Ağustos 2008

Konya'da bina çöktü

Canımızı yakacak görüntüler sadece terör saldırılarından sonra ortaya çıkmaz. Cahillik ve sahtekarlıkğın birleşimi en az terör kadar tehlikelidir. Ve bunlar önlenmediği sürece, bizim, annelerin babaların canları yanmaya, yüreklerine kor ateşi düşmeye devam edecektir.

Konya'da yaşanan acı olay sonrası ölü sayısı şu an 18. Son 5 günde iki acı olayın bilancosu 35 ölü. Allah hepsine gani gani rahmet eylesin.

4 yorum:

uykutu dedi ki...

cahillik ve sahtekarlığın birleşimi diyerek çok güzel özetlemişsin olayı.. 100 metre ilerisinde diyanet işlerine bağlı aynı görevi gören vir tanesi varken çok mu lazımdı diye merak ediyor insan.. afferin çocukları cennete ulaştırmayı başardınız, ama keşke onlarada bir sorsaydınız önce hemen gitmek isterler mi diye ?

Adsız dedi ki...

Deprem olduğu zaman bazı kesinmler ilginç br açıklama yapmışlardı. Zina yapıyorlar ondan çöktü. Allah cezalandırdı bunları falan diye. Şimdi ne der aynı kesim bilemiyorum. Önemli de değil. Ölen gençlere gani gani rahmet dilerim.

Roy Keane dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Roy Keane dedi ki...

İşin ilginci hiçbir ailenin şikayetçi olmayışı.Diyanet işlerinin kursunu seçmeyiş sebepleri ise malum kursta verilen ama diyanet işlernin kursunda verilmeyen "İngilizce eğitimmiş." Durmak yok yola, saç baş yolmaya devam. Dini kullanarak masum canlar alan caniler öbür tarafta aldığınız canların hesabını nasıl vereceksiniz?