16 Şubat 2009

16 Şubat 1999

Bu tarih ne biliyor musun? O it'in yakalanis tarihi. O it'in Afrika'nin bir ucundan Turkiye'ye getirilis tarihi. 30bin sehit'in sorumlusunun, eli kanli cani'nin DAHA UCAKTAYKEN YALVARDIGI, NE ISTERSENIZ YAPARIM dedigi tarihin ta kendisi!

Onun bu dunyada aci cektigini gormek, surune surune geberdigini gormek bizlere bu gidisle nasip olmayacak gibi. Ama bizler yilmayacagiz. Sabir cekip bekleyecegiz. Elbet bir gun bu fani dunyadan gocup gittigimizde, diger tarafta senin yakana yapisacagiz. Olen gencecik kardeslerimizin, vatan evlatlarinin, evlat acisini tattirdigin, cigeri kor atesle yanip kavrulan ANALARIN hesabini sana soracagiz! Allah sana kolay ölüm nasip etmesin, baska bir istegim yok!

ALLAHIM,
SEN TUM SEHITLERIMIZIN RUHLARINI SAD,
MEKANLARINI CENNET EYLE...
AMIN.

4 yorum:

Smyrna dedi ki...

amin

Unknown dedi ki...

amin.

ölmesin, bedensel ve ruhsal yaşayabileceği en acı şeyleri yaşasın. önce tırnakları penseyle çekilsin sonra parmakları tek tek kesilsin, sonra ayak parmakları, sonra ayakları ve elleri bileklerden kesilsin 3 gün boyunca hiç bi şekilde tedavi etmeden o kesilen yerlere sert bir cisim ile vurulsun. sonra kollar komple ve bacaklar komple kesilsin. ondan sonra sikine kürdan sokulsun. ama yaşasın yaşamaya devam etsin. o acıları hissetsin 100 yaşına kadar. sonra ölsün. ölsün ki ahirette onu bekleyen şehitlerimizde ruhuna çektirecekleri azabdan faydalansın.

aksilaz dedi ki...

bu iti imralıda görmek bile iyi gelecek bize zamanla.dısarı cıkması için şimdiden tasarılar hazırlanıyor mecliste.yazıklar bizi yönetenlere ve şu iti hala sağ tutanlara.

Askerde kura yerinde bi tane İmralı vardı ama onu çekmek bana nasip olmadı.

efecantekin dedi ki...

bir orospu çocuğu imralı'da yatsın ama aynı zamanda örgütü yönetmeye devam etsin. sizin zihniyetinizi sikeyim ey bu ülkeyi yönetenler. yatacak yeriniz yok allahın belaları.