19 Ocak 2008

Saldırsana Karakartal!

Süper Lig 19.Hafta: BEŞİKTAŞ - Kasımpaşa
Tarih: 19 Ocak Cumartesi
Saat: 19.00
Stad: BJK İnönü Stadı
TV:
Lig Tv

Rakip lig sonuncusu Kasimpasa. BEŞİKTAŞ icin genelde kolay mac olmuyor ligde. Bundandir ki fark gibi bir beklentim yok, zaten oncelikli hedef 3 puan olmali her zaman.

Ilk mactan foto alayim,koyayim dedim. Hurriyet'in arsivine girdim,gol sevinclerimizin fotosu yokmus. Fotolara bakarken bu cikti karsima. Koptum valla,koyayim bloga da dedim. Burak gitti ama,hatiralari bir sure idare edecek bizi gibi...



TBL 17.Hafta : Karşıyaka - BEŞİKTAŞ
Tarih: 19 Ocak Cumartesi
Saat: 16.00
Salon: Karşıyaka Arena
TV: NTV

Telekom yenilgisinden sonra yarinki mac daha cok onem kazandi. Ilk yaridaki gibi 2 mac ust uste kaybedersek kotu olur bizim acimizdan play-off'ta da bu takimlarla eslesme ihtimalimiz oldugunu dusunursek.

2 sene evvel Izmir'deki macta olaylar cikmisti. Yukaridaki videoda o olayli macin rovansindan, Kerem atmis Ellis smaci basmis. Yarin da muhtemelen gergin bir ortam olacak. Dezavantajimiz Karsiyaka deplasmanina giden 3 buyuk takimdan ilki olmamiz. Tribunleri icin ekstra motivasyon sebebi olabilir bu. Maca gelirsek; kazanabilecegimizi dusunuyorum. Gecen sene yendik,bu sene de yenebiliriz. Ancak Telekom macindaki gibi kritik oyuncularimizdan yeterli katkiyi alamazsak isimiz cok zorlasir. Akatlar'da surpriz yasayip yenilmistik,tekrari olsun istemiyoruz.

***
Yenelim Karşıyaka ile Kasımpaşa'yı
Sürelim bu aşkın zevk-i sefasını...

6 yorum:

Ortega dedi ki...

"Ufo goren masum koylu, kocum benim" hesabi olmus :)

Detharmonic dedi ki...

Fena saldırdık.

Yağız Gönüler dedi ki...

"fenerli futbolcu istemiyoruz" diyerek bağırıyorsunuz, nobre 2 gol atınca mutluluktan 4 köşe oluyorsunuz. sezon sonunda nobrenin gollerini çıkartarak bir puan durumu oluşturalım birlikte sevgili lazyeleği.

Ortega dedi ki...

Ben Besiktas tribunleri hakkinda konusmamaya ozen gosteriyorum artik. Bazi arkadaslar yanlis anliyor. Sozum meclisin herhangi bir yerinden disari..

Detharmonic dedi ki...

Fenerli futbolcu diye bir kavram yok ki! Futbolcu bu bi sezon birinin diğer sezon diğerinin formasını giyer.

Ömer dedi ki...

fenerli futbolcu istemiyorum,dogrudur. ancak bu rustu ve mehmet yozgatli ayari oyuncular icin gecerlidir. bavullar dolusu paralari bu tip oyunculara vermeyi istemiyorum/sevmiyorum.

nobre'nin transferine karsi ciktiysam zamaninda,bu fenerbahce'de yasadiklarindandi,oyunculugundan degil. ki geldigi gunden beri oyunculugunu savunuyorum.
ve takimima faydali olacagina inanirsam fenerbahce'den veya galatasaray'dan gelmisliginin de onemi kalmaz. bize eski takiminda kufretmedigi surece tabii..

dedigim gibi,nobre kadikoy'de golu atip bizim tribune kostugu an tamamen kabullendim ben onu :)

aman,karisik mevzular iste..