8 Ocak 2008

Salı Mesaisi

[BEŞİKTAŞ-Bursaspor maçı, 2001-2002 sezonu]
Türkiye Kupası 3.Grup Maçı: BEŞİKTAŞ - Ankaraspor
Tarih: 8 Ocak Salı
Saat: 20.00
Stad: BJK İnönü Stadı
TV: Lig Tv
Uleb Cup 8.Hafta : BEŞİKTAŞ - Fmp Zeleznik
Tarih: 8 Ocak Salı
Saat: 19.30
Salon: Akatlar Arena
TV: Kanal 24
***
Kupadaki 3.maçımıza çıkıyoruz. Maç seyircisiz. Nasılsa alıştık kupa maçlarını seyircisiz oynamaya. Geçen sene de bir baska Ankara temsilcisi Ankaragücü'yle oynadıgımız maç da seyircisizdi,2-1 kazanmıştık. Skorun tekrarlanması en büyük temennimiz.
Erkek basketbol takımımız ise Uleb Kupası'nda 8.maçına çıkıyor. Rakip sırp ekibi Fmp Zeleznik. Deplasmanda almıştık ifadesini bunların. Takımımız 7'de 7 yaptı,yarın ki galibiyet grup liderliginin garantilenmesi anlamına geliyor , ki bizim öncelikli hedefimiz 10'da 10.
Gazamız mübarek olsun.

2 yorum:

farawaysoclose dedi ki...

Basketbol maçı için: BJK'nın bu sezon şöyle bir sorunu var: Çok iyi bir takım ama henüz çok iyi bir takım olduğunu hazmedememiş.
Maç başlıyor, ilk çeyrek: BJK rakibini tartıyor: epey hafif. 10-15 sayı öne geçiyor. veee maçı bırakıyor BJK. Nasıl olsa iyi takım ya, yeneceğini hissediyor ya, salıyor maçı. Rakip farkı kapatıyor, hatta öne geçiyor, BJK anca ayıkıyor! son çeyrek yusuf yusuf panikle geçiyor, son dakikalar son saniyelerde kazanıyor maçı.

Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, nereye kadar??

Ömer dedi ki...

Tek farkli uc puani getirecek bir galibiyete tavdik, 3-1 oldu. Guzel oyun da cabasi.
***
Basketbol takimimiz atraksiyonu seviyor. Futbol takimi gibi tek farkli galibiyetlere bagladilar olayi.
Olsun,kazansinlar da gerisi muhim degil. Futbol takimi icin yillardir hayatimizdan veriyoruz heyecanlar/uzuntuler yuzunden. Biraz da basket takimimiza verelim hayatimizdan :)