16 Aralık 2008

Sallama

80 soru sorulacak. Hesaplamalarim yanlis degilse 27 civari dogru gerekiyor dersi gecebilmem icin. Yaklasik %33-34. Ancak benim hic bir bilgim yok ders ile ilgili. Okuyorum okuyorum, anlayamiyorum. Tam anladigimi dusunup soru cozmeye basliyorum, sorunun yarisinda anlamadigimi anliyorum falan filan. Sallama gucumle alakali olacak dersi gecip gecmemem. Bir de bir iki formul varmis, onlari ezberledik ona gore bakacagiz iste.

Bu konuda tecrubesi veya taktigi olan var mi ? Mesela bir asistan gecen gun eger bir sinavda sorunun cevabini bilmiyorsaniz ve seceneklerin birinde "yukaridakilerin hepsi veya hic biri" yaziliysa, direkt onu secin bu bir ogretmen psikolojisidir. Her soruya bu secenek konulmadigi icin, koyduklarinda cok buyuk ihtimalle cevap o olur demisti. Bunun gibi seyler benim aradigim.

Bir de baktim, vize ve calisma testlerinde bizim hoca daha cok B'yi secmis. Ben de B uzerinden gidecegim galiba. Hadi hayirlisi...

Not: Yaziyi yazmak icin gec kaldim farkindayim, sunun sirasinda sinava 14 saat 15 dakika kaldi yahu..

7 yorum:

Smyrna dedi ki...

olum o kadar anlattım yine mi olmadı :S

Unknown dedi ki...

aynı hocanın geçen seneki öğrencilerini bulman ve onlarla hocanın zayıf noktalarını sorman lazım.

Ömer dedi ki...

Kiwi, yok kanka onlari az cok anladim da, yeterli olmayacak biliyorum. Test cozeyim dedim definition'larda bi halt tutturamiyorum. Deli olucam :)

Enis, bunun icin cok gec kaldim keske daha once yazsaydim su yaziyi. Yapacak bir sey yok artik :(

Smyrna dedi ki...

şu anda göt kısmından terler akmakta Ömerciğimin =)

GK dedi ki...

"Beşiktaşın beeesi 4 tane var! şak şak şak şak"

Kalırsın olm benden söylemesi.

karamazov dedi ki...

Soruların uzunluğunu bilmiyorum ama ezberleyebildiğin kadar soru ezberle bence. Çıkmış sorulardan ve çalışma sorularından. Salladıklarının tutma oranı artar hiç olmadı.

karamazov dedi ki...

Oha bu sınav biteli yıl olmuş lan. :D