24 Aralık 2007

BEŞİKTAŞ 84-61 Fenerbahçe

Benim icin mac farketmez. Ben her haftasonu futbol ve basketbol maclarini hatirladikca "offf" cekiyorum orada olamadigim icin. Ancak bu mac bambaskaydi. Bugun o salonda olmayan her Besiktasli sanirim "offf" cekti...

Kucukken hayalimdi basketbol subemizin bu hale gelmesi. Spor Sergi zamanlarina yetisemedik,ancak metnini cok duyduk. Seba'da cok guzel gunler yasadik, cok cildirdik. Ancak Akatlar bambaska hakikaten. Bugun tribun yine gosterdi kalitesini. Daha iyi olabilirdik elbette..

Samanyoluyla beraber herkes kendinden gecti. Atkilar acildi, buyuk pankartimiz acildi. Pankart mactan once de acilmisti, ben bu kadar buyuk oldugunu bilmiyordum. Gayet guzel goruntuler cikti ortaya. Emegi gecen herkese tesekkurler binlerce kez... Insan boyle bir organizasyonda cok ufak bir emegi bile olsa,seviniyor hani..
Fenerbahce 1 kez bile one gecemedi. Macin kontrolu bastan sona bizdeydi. Ilk periyodu 23-19 , ilk yariyi 42-32 , ucuncu periyodu 63-47 onde bitirdik.
Shumbert costu bir kere. Mukemmel oynadi. Attigi ust uste ucluklerden sonra eliyle konusmasi mukemmeldi , ekran basinda kopardi. Nicevic bildiginiz gibi. Basketbolu cok iyi bildigini kanitliyor her mac.
Ancak bir adam vardi ki,o adama ayri bir paragraf acmak lazim. O adamin adi KAYA PEKER.

Smaclari, mukemmel bloklari, mac sirasindaki hirsi, mactan sonraki mutlulugu, roportaji vs vs. Son ozelliklerimizden biri bu, en son Kerem Tunceri'yi boyle yuceltmis Real Madrid'e sezonun en degerli oyuncusu olarak gondermistik. O da boyle hirsliydi, taraftar ile butunlesmisti. Ispanya'da istedigini bulamayan Kaya Peker'i transfer ettik, o da taraftar ile butunlesti. Bugun yine mukemmeldi.. Helal sana bu yollar Kaya, aynen devam..

Not: Rasim, seni Allaha havale ediyoruz... Allah seni bildigi gibi yapsin pislik herif!

1 yorum:

Detharmonic dedi ki...

Müthişti. Alkışlar Kartal'ımıza.