13 Aralık 2007

Champs

2003'de filan bulduk bu mekani,adi Champs. Burada cok mac izledim,bir cirpida aklima gelenler Konfederasyon Kupasi,Turkiye-Letonya,Turkiye-Ingiltere vs vs. En son arkadaslarla Meksika-Iran macini izlemeye gitmistim Meksika 4-0 kazanmisti. Iranli arkadasla iyi dalga gecmistik. Ne yapayim 30.saniyede golu yemeselerdi onlarda. Neyse,konumuz bu degil.

Sali gunu Porto maci icin yine bu mekana aktik,ancak akarken bu mekanda izlenen bir cok macta istenilen sonucun alinmadigini konustuk. Konustuk,ancak yine de aktik. Aktik ve Porto 2-0 aldi.

Mekanda yerimde otururken 5 ayri Sampiyonlar Ligi macini izleyebiliyordum. Zaten Sali gunu 6 mac oynandi,sadece Schalke-Rosenborg macini izleyemedim.
Ortadaki ana ekranda bizim mac vardi. 6-7 Portolu vs 3 Turk. Sag ustte Real Madrid-Lazio,sag altta Olympiakos-Werder Bremen maclari. Sol ustte Marsilya-Liverpool [ki yan taraftaki dev ekranda da onlarin maci veriliyordu] sol altta ise Chelsea-Valencia maclari.

Milli maclar zamani giris 20 dolar oluyor,buna ragmen doluyor mekan. 2006 DK elemelerindeki yunanistan macimizda kapidaki gorevlinin artik iceri adam almadigina tanik oldum. 250 kisi filan almislar, 20 dolar'dan hesap edin. Tek mactan vurgun. Mac bitince de kovaliyorlar aninda, baska mac baslayacak.

Sadece futbolda yok mekanda. Buz hokeyi,amerikan futbolu,boks vs vs. Ne ararsaniz var. Montreal'in NHL'deki takimi Montreal Canadiens'in her macinda ortam senleniyormus. Duvara da bir dahaki maca kac gun kac saat kaldigini yazan bir tabela asmislar.

Bu mekanin bir sabah ilk musterisi olmuslugum da var. 15 Mayis 2005'ti yanilmiyorsam. Lazio-Roma maci vardi, mac buranin saatiyle Pazar sabahi 9'da. Gittim mekana, mekan kapali. Saat 8.55'de mekanin sahibi geldi, mekani acti. Girdik iceri, benden sonra 4-5 kisi daha geldi. Izledik derbiyi... Mac 0-0 bitti. Daha sonra bir tane Lazio-Roma maci daha izlemistim,1-1 bitmisti. Rocchi atmisti yanilmiyorsam kafayla. Hey gidi gunler hey.

Euro 2008 suresince umarim ki bu topraklarda olmayacagim. Yok olursam,evde izleme sansim bile olsa Champs'a gitmeyi tercih ederim.

1 yorum:

Yağız Gönüler dedi ki...

Bayılırım böyle yerlere. Bende gelcem.